Pro100Media - 1

Допомога благодійників у Слов’янську: історії Галини Авдіївни та Павла Миколайовича

Гавриленко Галина Авдіївна: життя, сповнене труднощів

Гавриленко Галина Авдіївна, 78-річна мешканка Слов’янська, переїхала до міста 63 роки тому з села під Каневом. У жінки немає ані чоловіка, ані дітей, і вона постійно хворіє, що ускладнює їй догляд за господарством.

Про допомогу від благодійників Галина Авдіївна дізналася від соціальної працівниці, яка раз на тиждень, по понеділках, її відвідує. Завдяки досвіду роботи у колгоспі та дитинству у селі, жінка швидко навчилася користуватися паливними брикетами, які їй привезли волонтери. Ця допомога стала для неї справжнім порятунком у холодний сезон, полегшуючи життя та надаючи відчуття підтримки.

Читати інші історії про волонтерів

Закоптєлов Павло Миколайович: боротьба за виживання

Закоптєлов Павло Миколайович, 66-річний чоловік, також отримав допомогу паливними брикетами завдяки знайомій, яка розповіла йому про можливість підтримки. Його знайома жила у гуртожитку, який було розбомблено, після чого вона тимчасово перебувала у Павла Миколайовича, а потім виїхала до Вінниці. Саме вона допомогла йому зареєструватися на отримання допомоги, оскільки у чоловіка були проблеми з телефоном.

Павло Миколайович радіє не тільки безпосередньо допомозі, а й якості наданих брикетів. Наголошує, що вони зручніші та ефективніші, ніж ті, що виготовляються з сонячника. Чоловіку пропонували виїхати в більш безпечний регіон, але через хворобу це неможливо.

Павло Миколайович вдячний за допомогу людям, які не залишають в скрутних обставинах тих, хто цього особливо потребує.

Висновок

Історії Галини Авдіївни та Павла Миколайовича є яскравим прикладом того, як благодійники можуть змінювати життя людей на краще. У важкі часи підтримка та допомога стають незамінними, даруючи людям не лише матеріальну допомогу, а й надію на краще майбутнє.

Нагадаємо: Проєкт «Допомога соціально незахищеним верствам населення в рамках підготовки до зими 2023-2024» реалізується ГО «Клуб рибалок України — Юей Фішинг Клуб» у партнерстві з БО «БФ “Посмішка ЮА» за підтримки Гуманітарного фонду для України.