Волонтери із Буковини приїхали на Донеччину, щоб пригостити військових на Донеччині бограчем та пловом. Також вони привезли військовослужбовцям домашню випічку, консервацію, напої, сухофрукти.
Про це повідомляє Суспільне.
У селищі Райгородок волонтери із Чернівецької області готували для військовослужбовців гарячі страви у казанах просто неба.
Волонтер Валерій розповідає, як приготувати найсмачніший бограч та які інгредієнти використовує для приготування цієї страви:
“Найправильніший і найсмачніший бограч — це коли буде казан порожній. От як його з’їдять, значить він хороший і правильний. Тут дуже багато інгредієнтів: морква, цибулька, ковбаска, реберця, яловиче та свине м’ясо. Це дуже смачно”.
Крім бограча пригощали пловом, чаєм та кавою.
“Тисячу порцій кави та чай десь 30 літрів чаю на травах. Хлопцям дуже подобається чай натуральний на травах. І кава теж чисто італійська, привозимо апарати кавові. Ми дуже вдячні нашим захисникам за те, що вони нас захищають”, — зазначив волонтер Петро.
Також волонтери привезли домашню консервацію та сухофрукти.
“Виготовляється у нас у сільській місцевості, ми самі сушимо. Можна з неї чай зробити, узвар, навіть так в рот кинути — та вітамінчики приймати”, — розповів волонтер Володимир.
“Дякую Чернівецькій області, людям, які нам допомагають в складний цей час, не завжди у нас є все в достатку. Завдяки таким людям ми наближаємо перемогу”, — зазначив військовослужбовець НГУ Володимир, який зупинився пригоститися.
За словами волонтера Валерія, понад сорок разів ця волонтерська команда приїздила на Донеччину.
“Ми з села Кам’янка, Християни Віри Євангельської. Наша група займається волонтерством фактично із четвертого дня війни, постійно ми допомагаємо їм. Аби нашим хлопцям було приємно, і щоб вони відчували підтримку від наших людей, церкви, віруючих людей, що ми разом із нашими військовими”, — зауважив волонтер Валерій.
Залиште коментар
Розгорнути ▼