Великдень – це не лише родинне свято з традиційними пасками, фарбованими яйцями та святковими стравами, а й період підвищеного ризику харчових отруєнь. З настанням весни та зростанням температури збільшується ймовірність псування продуктів, особливо при неправильному зберіганні чи приготуванні.
Щоб попередити неприємні наслідки під час святкового застілля, у Краматорську працюватиме спеціальна гаряча лінія з профілактики харчових отруєнь.
Коли?
17 квітня 2025 року (четвер), з 13:00 до 15:00
Номер телефону гарячої лінії:
050-18-17-279
Консультант:
лікар-інфекціоніст дитячий, завідувач дитячим інфекційним відділенням КНП «Міська лікарня №2» КМР
Яковенко Дмитро Вадимович
Фахівець надасть практичні поради, як уникнути отруєнь, правильно зберігати продукти та розкаже, чому змішування сирих і готових страв – небезпечне. Особливу увагу буде приділено бактеріям, що можуть розвиватися у святкових стравах – сальмонелі, стафілококу та кишковій паличці.
Не дайте отруєнню зіпсувати ваше свято – дізнайтеся, як зберегти здоров’я всієї родини!
Залиште коментар
Розгорнути ▼