Великдень 2025 для християн настане 20 квітня – цього дня віряни підуть у храми, щоб освятити традиційні продукти і, звісно, випічку. Сирна паска – один із найпопулярніших варіантів святкових пасок. Пропонуємо вам цього року приготувати її за перевіреним рецептом, повідомляє УНІАН.
Сирна паска – рецепт ніжного “Рафаелло”
Класична паска завжди робиться на дріжджовому тісті, але багато господинь обирають для себе іншу технологію. Рецепт Паски з додаванням сиру дуже простий, а частування виходить ніжним і повітряним. Ви можете спробувати зробити сирну паску цього року – вам не доведеться навіть нічого пекти!
Інгредієнти:
- 200 грамів 9% сиру;
- 80 грамів вершкового масла;
- 60 грамів білого шоколаду;
- 50 мілілітрів молока або 10% вершків;
- 80 грамів кокосової стружки;
- цукрова пудра.
Запам’ятовуйте рецепт смачної паски – його зможе “здолати” навіть господиня-початківець.
Сир викласти з пакета у велику миску, подрібнити блендером до однорідної консистенції. Додати розм’якшене або розтоплене вершкове масло. Ще раз перебити блендером. Розігріти вершки або молоко, не доводячи до кипіння, викласти в ємність із молочним продуктом шоколад. Розмішати, щоб він повністю розчинився. Вилити отриману суміш у сир. На цьому етапі можете додати 1-2 чайних ложки цукрової пудри, якщо вам подобається солодка паска. Ще раз усе ретельно збити, висипати в ємність кокосову стружку, перемішати.
Залиште коментар
Розгорнути ▼