У Краматорську освітян привітали з професійним святом

Напередодні Дня працівника освіти, який в Україні святкують у першу неділю жовтня та Всесвітнього дня учителя, начальник міської військової адміністрації Олександр Гончаренко поспілкувався з керівниками шкіл міста та працівниками управління освіти Краматорська.

Про це повідомляє Краматорська міська рада.

Під час неформального спілкування Олександр Гончаренко також привітав працівників освітньої сфери нашого міста з професійними святами, які відзначають у ці дні та обговорив актуальні проблеми та виклики, з якими стикаються школи у Краматорську щодня.

Як відомо, з початку повномасштабного вторгнення росіяни зруйнували у Краматорську 3 заклади загальної середньої освіти — 1-шу, 15-ту та 23-ю школи. Учні та викладачі цих закладів освіти розподілені в інші школи і, як всі інші, залучені до освітнього процесу в дистанційному форматі.

“На превеликий жаль, через близькість до лінії бойового зіткнення, всі школи нашого міста працюють онлайн, але управління освіти та керівники шкіл, педагогічні працівники докладають чимало зусиль, щоб зберегти колективи та учнів, що дозволяє дітям відчувати нерозривний зв’язок з рідним містом, де б вони не були”, – наголошує Олександр Гончаренко. “Дякую вам за відданість справі та ваш неоціненний внесок у виховання дітей, які обов’язково повернуться у Краматорськ, аби сісти за парти рідних закладів освіти”.