Відеопривітання дітей Краматорська до Дня Матері

Найперше слово, яке вимовляють діти майже у всіх країнах світу – це слово мама. Мама, мати, матуся, ненька. Воно називає людину, яка для нас найближча, найдорожча, найдобріша, наймиліша, найкраща. Мама – це те слово, яке найчастіше повторює людина у хвилину страждання і горя. І кожен несе в серці любов. Кожен мешканець Краматорська каже: «Найкраща у світі – моя мама».

  • Удоденко Сергій Вікторович, заступник технічного директора з будівництва ПрАТ “НКМЗ”: «МАМА, яка надихає!»

Батьки завжди є найважливішими людьми в розвитку та формуванні поглядів своїх дітей. Але найбільша відповідальність та навантаження у вихованні, все ж таки, на людині, яка від самого народження дитини, на все її життя залишається МАМОЮ! МАМА подає приклад, дає пораду, натхнення. Вона завжди поруч, допомагаючи дитині вибудовувати власний світогляд. У наш час МАМА не тільки надихає дітей на маленькі та великі звершення, не тільки впливає на вчинки або погляди, але й сама стає послідовницею та ученицею своїх дітей. Вона невіддільна від дитячого всесвіту. Це чудово, коли МАМА завжди є другом, радником, наставником та вихователем, коли вона поряд у складні та радісні часи. Бути МАМОЮ – це завжди велика відповідальність, це вміння вислухати та зрозуміти своє дитя, це щирість у почуттях та дарування любові, ласки, уваги. Упродовж століть історію створювали чоловіки, але за цими чоловіками завжди були жінки – МАМИ! Теплі та вагомі слова МАМИ назавжди залишаються в серці людини.

Фото дружини Удоденко Сергія

Щиросердно вітаю всіх жінок з ДНЕМ МАТЕРІ! Ви всі дивовижні, неперевершені, чудові! Ви сильні та водночас тендітні, сповнені нескінченної енергії, терпіння й любові. Нехай діти завжди будуть гордістю, радістю, щастям для МАМИ! Нехай кожен день дарує свято і гарний настрій!

  • Дар’я Пучкова, молода матуся

Мама… Скільки любові, ніжності та турботи в чотирьох літерах. Моя неня – це не просто жінка, яка подарувала цьому світові двох дітей, це жінка, яка стала класною мамою для сотні учнів, це жінка, яка наповнена такою силою любові, теплоти та світла, що можна було б обігріти увесь світ.
Нещодавно я сама стала мамою і тільки зараз зрозуміла, наскільки ж сильно може зігрівати мамине серце, я ще більше стала любити та цінувати свою неню, хоча ну куди ж ще більше?
Мамо, ти найкраща жінка, подруга, матуся і бабуся! Нехай у кожної дитини у світі буде МАМА!

Фото матусі Пучкової Дар’ї з онукою
  • Аліна Буравльова, медсестра Центру медичної допомоги №1 м. Краматорськ

Матуся – це сама головна людина в житті кожного, яка буде любити завжди, незважаючи ні на що. Мамуся, рідненька, вітаю тебе з прекрасним святом Днем Матері! Бажаю миру, злагоди, міцного здоров’я, довгих років, здійснення найзаповітніших мрій та скорішого повернення додому!

Аліна Буравльова з матусею
  • Юніта Соколова, студентка

Моя матуся – найкрасивіша жінка у всесвіті. Вона дала мені все, що могла, і навіть більше. В її обіймах мені настільки затишно, як ніде. Вона у мене ніжна, красива, розумна, тендітна, яскрава, весела, підтримує мене завжди, робить все, щоб я посміхалась. А я навзаєм роблю для неї все можливе. Вона для мене найближча подруга, мамі я можу довірити всі свої переживання, розділити з нею і радість, і горе. І вона буде поруч завжди, я це знаю. Не вистачить слів, щоб описати мою любов до неї. Мам, я тобі дуже вдячна, та дуже сильно тебе люблю. Я завжди поруч.

Юніта Соколова з матусею
  • Юлія Міляєва, викладач Мистецької школи №1 м. Краматорськ

Колись у школі ми вивчали пісню в якій були такі слова: “якби матерів ми обирали, все одно обрали б своїх”. Я дуже щаслива людина, бо маю близького друга, мудрого наставника, людину яка мене підтримує при будь-яких обставинах. Це моя мама. Рідненька моя, я тебе дуже люблю і бажаю тобі міцного здоров’я, сил і терпіння пережити всі негаразди. Сподіваюся, що для свого сина я буду такою ж мудрою, надихаючою як ти. Я пишаюся тобою!

Фото матусі Юлії Міляєвої з онуком

Відеопривітання для матусь від діточок Краматорська

Найкращі квіти хочеться принести вам в цей день, найкращі всі слова.
Щоб більше линуло в житті пісень, й лише Весна в душі цвіла!