«Армія відновлення» функціонує в Краматорську

На території нашого міста продовжує активно реалізовуватися проєкт «Армія відновлення», який був запроваджений Урядом в 2022 році.

Фахівці Краматорського міського центру зайнятості роблять усе можливе, щоб долучити якомога більше безробітних осіб до участі в суспільно корисних роботах. Так з початку року понад 80 осіб вже доєдналися та внесли свій внесок у розвиток та підтримку життєдіяльності громади. Суспільно корисні роботи організовані завдяки плідній співпраці центру зайнятості з міською радою та комунальними підприємствами.

На сьогодні особи, які залучені до даного виду зайнятості, виконують такі функції, як: ремонтно-відновлювальні роботи, прибирання та благоустрій території міста. Організація та проведення суспільно корисних робіт не тільки дозволяє швидко вирішити багато вагомих питань, які пов’язані з життєдіяльністю громади, а й дає можливість на деякий час залучити безробітних до легальної праці з гарантованим заробітком.

Зараз в умовах війни внесок кожного українця дуже важливий та вагомий, адже тільки сумісними зусиллями можна відновити нашу країну та наблизити перемогу.