Обласний конкурс «Жінка Донеччини» планують провести у нашій області

3 березня відбулася робоча зустріч при заступникові голови облдержадміністрації Юлії Костюніній щодо проведення обласного конкурсу «Жінка Донеччини», повідомляє управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації.

На нараді були присутні радник голови облдержадміністрації з гуманітарних питань Тамара Лук’янчук, представники управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації, благодійного фонду «Слов’яське серце», директор комунальної установи культури «Донецький обласний навчально-методичний центр культури» Наталя Армяновська.

Як зазначила пані Юлія: «Зараз, коли чоловіки захищають нашу землю, на жіночі плечі приходяться всі труднощі забезпечення надійного тилу. Ми маємо багато прикладів, коли жінки Донеччини волонтерять, організовують роботу гуманітарних штабів, надають допомогу населенню та просто продовжують виконувати свої професійні обов’язки. Це лікарі, вчителі, поліцейські, військові, майстрині, підприємці. І саме тому актуальним є відмітити досягнення жінок та жіночих організацій, які своєю діяльністю сприяють розвитку державотворення, економіки, освіти, культури, є неформальними лідерами в різних галузях та впливають на громадське життя Донецької області».

Ініціаторами проведення конкурсу виступили благодійний фонд «Слов’яське серце» спільно з управлінням сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації.

На робочій зустрічі було обговорене положення про проведення конкурсу та проблемні питання, з якими можна стикнутися під час підготовки до нього.

Джерело: ДонОДА, Фейсбук.