школярі

Коли у школярів Краматорська починаються осінні канікули

Наступного понеділка, 28 жовтня, у закладах освіти Краматорська розпочинаються осінні канікули. Вони триватимуть упродовж одного тижня, а вже 4 листопада школярі мають повернутись до навчання.

Олександр Гончаренко, начальник Краматорської міської військової адміністрації, провів оперативні наради з представниками управління освіти та управління з гуманітарних питань.

Про це повідомляє Краматорська міська рада.

Також під час наради з освітянами обговорили плани на рік, наголос було зроблено на важливості подальшої якісної підготовки випускників до НМТ. “Школярі з Краматорська, попри повністю онлайн-навчання, показали дуже гарний результат минулого року. За це маємо дякувати як вчителям, так і батькам і, мабуть, в першу чергу, самим дітям, які прагнуть отримувати знання й досягати нових вершин. Маємо зробити все, щоб майбутнє НМТ скласти ще краще”, – наголосив Олександр Гончаренко.

Управління з гуманітарних питань інформує, що в мистецьких освітніх закладах наступного тижня також будуть канікули. “все зроблено для того, щоб діти мали змогу відірватися від постійного сидіння за комп’ютерами, провести час з рідними та близькими, змінити картинку та просто відпочити”, – каже начальник управління, Андрій Гореславець.

Під час наради з представниками сфери гуманітарних питань вчергове обговорили стан списання застарілої літератури з фондів бібліотек міста, облік музейних цінностей та те, як працюють міські заклади культури в умовах воєнного стану.