Російські військові пішли на масований штурм Селидового: чи увійшли у місто — коментар речника бригади “Кара-Даг”

Війська РФ почали штурмувати місто Селидове Донецької області, що на Покровському напрямку фронту, з різних боків, їм вдалося зайти на південні околиці, однак “жодної техніки” не було.

Про це розказав телефоном Суспільне Донбас речник 15-ої бригади НГУ “Кара-Даг” Віталій Міловідов.

“З понеділка зранку пішов масований штурм з усіх боків, їм вдалося зайти на південні околиці. Жодної техніки їх не було, дуже багато живої сили. Сьогодні (російській війська — ред.) перекинули додаткові резерви з півночі Покровського напрямку. Просочуються дрібними групами по приватному сектору”, — повідомив він.

Масованому штурму передувала масована артилерійська підготовка, повідомляли у Telegram-каналі бригади сьогодні вночі.

“Найбільшу концентрацію піхоти направив на південні околиці Селидового, з метою закріплення та подальшого просування вглиб міста. Не рахуючись із втратами, ворожа піхота протягом двох діб намагається просуватися та здійснює спроби закріпитися”, — йшлося у дописі.

Підрозділи 15-Ї бригади оперативного призначення НГУ “Кара-Даг” та суміжні підрозділи, які обороняють місто “особовий склад противника, який досяг межі міста знищується всіма наявними вогневими засобами”, — додали у бригаді.

“Умови вкрай складні, не зважаючи на значно переважаючу чисельність противника, особовий склад бригади докладає максимум зусиль, щоб не допустити його вглиб міста”.