освітню програму «Міцність 2»

Підприємців Донеччини запрошують на освітню програму «Міцність 2»

Триває набір на освітньо-стипендіальну програму «Міцність 2» для підприємців, які постраждали від повномасштабної війни в Україні.

Про це повідомляє Донецька обласна державна адміністрація.

До участі запрошують

  • власників постраждалого бізнесу з Дніпропетровської, Донецької, Луганської, Запорізької, Миколаївської, Одеської, Сумської, Харківської, Херсонської або Чернігівської областей, які продовжують свою діяльність або призупинили роботу і прагнуть її відновити
  • власників бізнесу, релокованого з прифронтових територій, які хочуть продовжувати свою діяльність

Реєстрація триває до 28 жовтня (23:59). Деталі за посиланням https://www.micnist.com

На учасників чекає:

  • 3 місяці онлайн-навчання або в офлайн та віртуальному буткемпах
  • 3 освітні модулі з маркетингу, цифровізації та масштабування бізнесу
  • понад 12 провідних експертів з бізнесу та психології
  • можливість залучити стипендію для розвитку та масштабування

За результатами навчання 37 учасників отримають по 287 тисяч гривень, а 2 учасники онлайн-формату — по 123 тисяч гривень. Крім того, ще 3 фіналісти залучать головні стипендії на придбання обладнання в розмірі 820 тисяч гривень, 615 тисяч гривень та 492 тисяч гривень.

Як повідомляє Дія. Бізнес, освітньо-стипендіальну програму «Міцність 2» впроваджує мережа центрів підтримки підприємців Дія.Бізнес за сприяння Міністерства цифрової трансформації України, Офісу з розвитку підприємництва та експорту  та за підтримки проєкту Агентства США з міжнародного розвитку USAID.

22 жовтня о 12:00 відбудеться Q&A-сесія, де ми розповімо про деталі участі в другому сезоні освітньо-стипендіальної програми «Міцність».

Під час ефіру учасники сесії дізнаються, як отримати стипендії в межах проєкту, який формат навчання обрати, на що саме можна витратити стипендію, хто може подавати заявку

До онлайн-ефіру 22 жовтня можна долучитись за посиланням https://cutt.ly/leSDjX1C