боржники

Критична ситуація з платежами: Управляюча компанія активізує роботу з боржниками у Краматорську

У Краматорську влітку Управляюча компанія звертала увагу співвласників багатоквартирних будинків, що з початком військових дій в Україні рівень платежів за послуги почав різко знижуватись і досяг критичного рівня. Це призвело до складного фінансового становища підприємства, а внаслідок – до ускладнення у повному обсязі надавати послугу, зокрема готувати будинки до майбутнього опалювального періоду, оплачувати спожиту електроенергію та сплачувати борги перед постачальниками.

Про це повідомляє “Управляюча компанія “Ладіс”.

У зв’язку з цим було прийнято рішення активізувати претензійно-позовну роботу з боржниками. І вже у липні за 300 заявами щодо стягнення заборгованості судами були видані судові накази, що передані у виконавчі органи для відкриття проваджень та стягнення заборгованості з боржників у примусовому порядку.

Нагадуємо: якщо боржник не сплатить борг (+судові витрати) згідно з судовим наказом, виконавчі органи неминуче накладуть АРЕШТ не тільки на РУХОМЕ ТА НЕРУХОМЕ МАЙНО боржника, а й на всі БАНКІВСЬКІ РАХУНКИ, які стануть недоступними для користування. Також борг збільшиться на суму виконавчого збору та інших витрат при відкритті виконавчого провадження.

У вересні позовну роботу з боржниками було продовжено. До судових інстанцій було подано ще 300 заяв щодо стягнення заборгованості з боржників, і тепер питання часу, коли боржник виявить, що його банківськи картки та рахунки заблоковано і на майно – житло чи автомобіль – накладено арешт.

У жовтні планується подання ще 500 заяв щодо стягнення заборгованості.

Шановні абоненти, не чекайте, поки ваш банківський рахунок виявиться заблокованим, а якомога скоріше звертайтеся до Управляючої компанії для вирішення питання погашення заборгованості!

Ми завжди відкриті до діалогу з кожним мешканцем будинку, розглянемо кожен випадок в індивідуальному порядку – зокрема щодо вирішення питань по заборгованості із строком позовної давності та по укладенню договорів на реструктуризацію.

Звертаємо увагу, що мешканці багатоквартирних будинків, які наразі знаходяться у місті, можуть звертатися до УК «Ладіс» за адресами: вул. 1 Травня, 4 та Марії Заньковецької (Н. Курченко), 17 та за телефонами: 095-714-17-59 (Старе місто) та 095-714-17-02 (Соцмісто).

Мешканці, які не перебувають у місті (в Україні) можуть звертатися на зазначені номери за додатком Viber.