У Краматорській патрульні затримали двох осіб, які перебували в розшуку

Нещодавно під час відпрацювання виклику поліція виявила підозрілого 20-річного громадянина. Встановивши його особу, інспектори дізналися, що той розшукується поліцією Івано-Франківщини за ч.2 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту, вчинене за попередньою змовою групою осіб чи протягом року після засудження за цією статтею або якщо предметом таких дій були наркотичні засоби, психотропні речовини або їх аналоги у великих розмірах) ККУ.

В другому випадку 39-річний громадянин, за наявними базами поліцейських, виявився у розшуку поліцією Краматорська за ч. 1 ст. 317 (Організація або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів, а також надання приміщення з цією метою) ККУ.

В обох випадках патрульні передали правопорушників слідчо-оперативній групі Краматорського РУ поліції для встановлення усіх обставин подій.

Нагадуємо! Якщо ви володієте будь-якою інформацією про місця перебування розшукуваних осіб, просимо терміново телефонувати на лінію 102.