В їхніх очах віра у майбутнє, а у серцях горить впевненість. Як виглядали б очільники Краматорська та Донеччині, якщо жили у світі коміксів

Комікси — це не лише розвага, а й потужний інструмент для висвітлення важливих соціальних та політичних тем, який дозволяє нам провести паралелі між реальністю і фантастикою.

Сьогодні журналісти Pro100Media вирішили уявити, якими б були очільники Краматорська та Донеччини, якби жили у Всесвіті коміксів. У цьому альтернативному вимірі вони стають не просто лідерами, а справжніми супергероями, готовими боротися за справедливість і добробут свого регіону. Маючи незламний дух і величезну силу волі, ці персонажі відстоюють інтереси своїх громад, об’єднуючи людей навколо спільної мети — зростання та процвітання… а хтось просто торгує малиною.

Ми зануримось у світ, де лідери Краматорська та Донеччини стають символом надії, демонструючи, як можна перетворити виклики на можливості у блокбастері життя, що триває на наших очах.

З начальниками Краматорської та Слов’янської військових адміністрацій Олександром Гончаренком та Вадимом Ляхом кожен, хто залишається в цих містах під час війни, не відчуває себе покинутим. В їхніх очах палає віра у майбутнє, а у серцях горить впевненість, що навіть у найтемніші часи можна знайти вихід.

Олександр Гончаренко та Вадим Лях

Голова Донецької області Вадим Філашкін готовий кидати виклик будь-яким труднощам. Його образ втілює ідеали відваги, мудрості та справедливості, які притаманні справжнім героям.

Вадим Філашкін

Заступник очільника Краматорської МВА Андрій Безсонний та секретар Краматорської міської ради Ігор Сташкевич володіють надприродною харизмою, яка дозволяє їм об’єднувати людей, знімати напругу і спонукати до дій. Сповнені сміливості та рішучості, вони готові до викликів, що стоять на шляху до розвитку рідного краю.

Андрій Безсонний та Ігор Сташкевич

Згадуємо ми й колишнього очільника Донеччини Павла Кириленка. Зараз його підозрюють у незаконному збагаченні, але він каже, що заробив 300 тис. доларів на продажі малини. Зібрати таку кількість малини та розпродати її – це теж певної мірою геройский вчинок, тому саме Кириленко завершує наш комікс.