Фестиваль “Коло ветеранів” став кроком у зміцненні соціальних зв’язків між військовими та цивільними

22 вересня в Києві пройшов масштабний фестиваль ветеранської культури “Коло ветеранів” . Захід об’єднав військових, ветеранів, їх родини та цивільних, створивши простір для взаємодії, обміну досвідом та підтримки. Організатором виступів Український ветеранський фонд.

Серед основних локацій фестивалю — майданчики з адаптивних видів спорту, ярмарок ветеранського бізнесу, літературне читання, зона психологічної підтримки та музична сцена, де ветерани, колишні полонені, військовослужбовці та артисти спілкувалися між собою та з гостями фестивалю.

Особливою популярністю були спортивні активності: волейбол сидячи, баскетбол на кріслах колісних та стрільба з лука, де відвідувачі могли перевірити свою влучність.

На ярмарку ветеранського бізнесу гості мали можливість придбати прикраси з гільз, дерев’яні іграшки, книги, кераміку та багато іншого.

Родзинкою фестивалю стало встановлення національного рекорду України: гості та учасники фестивалю стали разом у найбільше коло обіймів з ветеранами. Ці обійми – прояв вдячності та поваги, спільності та взаємної підтримки, символ того, що суспільство має  бути поруч із ветеранами не лише на словах, але й у своїх діях.

Фестиваль “Коло ветеранів” став кроком у зміцненні соціальних зв’язків між військовими та цивільними, надавши платформу для обміну досвідом і реінтеграції ветеранів у суспільство.

Детальніше в сюжеті Pro100Media