опалювальний сезон

Донеччина готова до наступного опалювального періоду на 90%

Об’єкти житлово-комунального господарства Донецької області готові до наступного опалювального періоду на 90%.

Про це доповів очільник Донеччини Вадим Філашкін, 21 вересня, під час п’ятого засідання Штабу з підготовки об’єктів житлово-комунального господарства та паливно-енергетичного комплексу до осінньо-зимового періоду 2024-2025 року. 

Засідання пройшло під головуванням Віце-прем’єр-міністра з відновлення України – Міністра розвитку громад та територій України Олексія Кулеби.

Об’єм робіт з підготовки до опалювального періоду в області відповідає рекомендаціям Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури України. Незважаючи на важку безпекову ситуацію в області, комунальники продовжують усі необхідні роботи для того, щоб взимку мешканці Донеччини були забезпечені теплом.

“Розуміючи, що ворог не припинить атаки на енергетичну інфраструктуру, готуємось до блекаутів. Наразі продовжуємо оснащення підприємств теплового та водопровідно-каналізаційного господарства генераторами такої потужності, яка дозволить підтримувати їхню роботу навіть у найскладніших умовах.

Також продовжуємо реалізацію проєктів зі встановлення когенераційних установок у тих громадах, де це дозволяє безпекова ситуація.