У центрі «Смарагдове місто» стартувала тематична зміна «Шкільні пригоди» для дітей з Донеччини

У cанаторно-оздоровчому центрі соціальної реабілітації «Смарагдове місто», де наразі перебувають діти пільгових категорій з Донецької області, розпочалася тематична зміна «Шкільні пригоди починаються».

Про це повідомляє Донецька обласна державна адміністрація.

Свято першого дзвоника стало яскравим стартом нового навчального етапу для вихованців центру. У школі організовано безпечне офлайн-навчання, діє сучасний цифровий освітній центр, а також функціонує кабінет безпеки, що забезпечує комфортні умови для навчання.

Психологічна реабілітація дітей є пріоритетним напрямом програми відновлення, що допомагає подолати наслідки складних життєвих обставин та сприяє їхньому емоційному розвитку та соціальній адаптації.

Перебування у «Смарагдовому місті», розташованому в мальовничому куточку Хмельниччини, надає дітям можливість не лише здобувати знання, а й активно відпочивати, досліджуючи навколишні краєвиди та історію цього унікального регіону України.

Бажаємо дітям незабутніх емоцій, нових друзів і яскравих вражень у цьому навчальному році! Нехай їхні шкільні пригоди стануть початком великих досягнень!

Звертаємо увагу, що перебування школярів з Донеччини в центрі є безкоштовним для батьків. Всі витрати на програму відпочинку покриває Донецька обласна державна адміністрація. Щоб відправити дитину до центру, необхідно звернутися до відділу освіти своєї громади.