Помер колишній директор краматорського Центру позашкільної роботи

Відійшов у засвіти колишній директор Центру позашкільної роботи Краматорська Сергій Вікторович Моругін. До свого 47-річчя він не дожив трохи менше місяця. Серце чоловіка зупинилося у ніч з 7 на 8 серпня через хворобу.

До Центру позашкільної роботи Сергій Моругін прийшов працювати методистом, через декілька років його призначили директором за плідну та старанну працю. Як розповіли журналістам “Pro100media” колеги Сергія Вікторовича, він був дуже відповідальною людиною, під його керівництвом у Центрі значно покращилась матеріально-технічна база. З’явилось оснащення таке необхідне для художньої самодіяльності. У Центрі Сергій Вікторович пропрацював більше 10 років.

 “Ми з ним опановували проєктну діяльність і залучали кошти, при ньому завдяки підтримці з Японії були встановлені вікна. Для мене, як для завідувачки відділу художньої самодіяльності показник такий – коли він прийшов, у нас був 1 робочий мікрофон і другий був поламаний, а через деякий час, ми з 2012 року мали можливість приймати на своїй території Всеукраїнський фестиваль “Зірки та зіроньки” відбіркові тури. Звук, освітлення та інше, – це завдяки його діяльності. Ми були дуже доброю базою для такого фестивалю. Він завжди шукав шляхи фінансування”, – розповіла Олена Харченко, завідувачка відділу художньої самодіяльності Центру позашкільної роботи м. Краматорськ.

Для батьків Сергія Вікторовича втрата дитини – це друга трагедія у родині, адже восени 2020 року помер молодший син через хворобу. Нині мати і батько опинились у скруті і потребують допомоги.

Всім, хто хоче підтримати батьків Сергія Вікторовича Моругіна, надаємо номер банківської карти його матері:

5168745186754542, Моругіна Наталія Іванівна