Презентація антології #Голоси у Краматорську: Форум військових письменників

Краматорців запрошують спільноту на презентацію антології Форуму військових письменників #Голоси.

Про це повідомляє Фонд розвитку громади #go2frg.

Спікерки:

  • Тетяна Пилипець, директорка форуму військових письменників, упорядниця антології #Голоси.
  • Олена «Ластівка» Мокренчук, офіцерка, авторка.

В антології зібрані прозові та поетичні тексти, також роздуми тридцяти учасників Всеукраїнський форум військових письменників, що стали рефлексіями, а почасти і хронологією пекельних місяців 2022-2023 років

З 2019 директорка Львівська обласна бібліотека для юнацтва ім. Романа Іваничука стала співзасновницею Форуму військових письменників. З 2022-го їхні голоси стали дещо тихішими, адже частіше лунали з окопів, а не з фестивальних майданчиків. У військових авторів з’явились нові бойові завдання, а у нас – місія, щоб їхні голоси не зникли з літературної мапи.

Так з’явився бібліотечний інтернет-проєкт, а за ініціативи видавця Ігоря Степуріна і за підтримки Українського інституту книги народилася антологія.

І наразі презентації цієї антології відбуваються у різних містах країни в межах проєкту, що реалізується за підтримки Український інститут книги за кошти державного бюджету України

У Краматорську презентація відбудеться у неділю 15 серпня о 15:00 у громадському просторі БезМеж. Обов’язково зареєструйтесь – https://forms.gle/4Bm4CqxDNFUMkmSy5.