У Краматорську звершується ремонт шляхопроводу по вулиці Олекси Тихого 

У Краматорську протягом декількох місяців триває ремонт шляхопроводу по вулиці Олекси Тихого на перехресті з вулицею Силаєва. Цей відрізок траси звʼязує Краматорськ з сусідніми Дружківкою, Костянтинівкою та є проїздом зі старої частини міста до багатьох районів Краматорська. У лютому поточного року управління житлово-комунального господарства оголосило тендер на поточний ремонт вказаного шляхопроводу, очікуваною вартість понад 12 мільйонів гривень. Переможцем та виконавцем робіт було визначено ТОВ «Будівельна компанія «Атлантікс». Додамо, що згідно даних системи YouControl, підприємство зареєстроване у Києві, у 2017 році з уставним капіталом 50 тисяч гривень та має основну спеціалізацію «будівництво житлових і нежитлових будівель». 

У липні поточного року з ТОВ «Будівельна компанія «Атлантікс» було укладено додатковий договір на поточний ремонт шляхопроводу, вартістю 3 мільйона гривень. Тож, кінцева вартість поточного ремонту становить понад 15 мільйонів гривень. 

Як розповів Pro100media начальник Управління з питань інформаційної політики та взаємодії зі ЗМІ Краматорської міської ради Ігор Єськов, впродовж останніх років на зазначеному обʼєкті виконувався лише ямковий ремонт асфальтового покриття.

Поточний або капітальний ремонт конструктивної частини шляхопроводу раніше не проводився. Крім того, під час виконання робіт виникла необхідність у проведенні додаткових робіт, які не були передбачені договором, тож було прийнято рішення укладати договір (умову) на виконання додаткових робіт, які технічно повʼязані з виконанням робіт за основним договором.

Також він додав, що роботи з поточного ремонту шляхопроводу планується завершити до кінця вересня.