У Покровському районі внаслідок ракетного обстрілу загинули двоє поліцейських

У Покровському районі Донецької області внаслідок ракетного обстрілу загинули двоє поліцейських.

Про це на сайті повідомила поліція Донеччини.

“Під час виконання службових обов’язків загинули начальник відділення вибухотехнічної служби батальйону поліції особливого призначення (стрілецького) ГУНП в Донецькій області Олександр Чубар і старший інспектор цього підрозділу Олександр Гонтаренко”, — йдеться у повідомленні обласної поліції.

За даними поліції Донеччини, лейтенант поліції Олександр Чубар народився в нині окупованому селі Донське Волноваського району. В органах МВС — 13 років.

“Свій шлях розпочав з патрульної служби, а після повномасштабного вторгнення РФ вступив до підрозділу особливого призначення. Останнім часом очолював команду вибухотехніків у стрілецькому батальйоні поліції та виконував завдання на лінії фронту. Олександру — 33 роки. У нього залишились батьки та семирічний син”, — розповіли у поліції.

Також у поліції Донецької області зазначили, що капітану поліції Олександру Гонтаренку було 39 років, він родом з Харківщини. Працював у поліції Краматорська, а з 2019 року – у відділі вибухотехнічної служби ГУНП в Донецькій області, фіксував наслідки російських обстрілів і розміновував регіон.

“Він приєднався до лав новоствореного батальйону поліції особливого призначення та проходив у ньому службу. У нього залишились батьки, дружина і двоє донечок – 10 і 15 років”, — розповіли у поліції регіону.