Повернули український прапор у Нью-Йорк: ЗСУ знищили російський стяг над школою на Донеччині

Військовослужбовці 53 окремої механізованої бригади імені князя Володимира Мономаха знищили російський прапор, який окупанти 6 серпня вчепили на даху школи у селищі Нью-Йорк. Натомість бійці встановили український стяг.

Про це розповіли на Facebook-сторінці 53 окремої механізованої бригади імені князя Володимира Мономаха, передає Суспільне.

“Одним точним ударом fpv дрона розвідники 53-ї окремої механізованої бригади імені князя Володимира Мономаха знищили «тряпку» окупантів, які позавчора ризикнули її вивісити у Нью Йорку. На своє законне місце повернувши наш український стяг”, — розповіли на сторінці бригади.

Знищення російського прапора у Нью-Йорку. 53 окрема механізована бригада імені князя Володимира Мономаха/Facebook

Також військові опублікували відео, на якому знищують триколор армії окупантів.

Що відомо про російський стяг у Нью-Йорку

Російські пропагандистські ресурси поширювали відео, як окупанти встановили прапор на даху школи у Нью-Йорку та заявляли про захоплення селища. Цю інформацію 6 серпня спростував у Telegram керівник Центру протидії дезінформації Андрій Коваленко.

“Один з головних пропагандистів РФ Соловйов вже бреше про повне взяття Нью-Йорка, бо прапор вивісили на школі. Звісно ж Нью-Йорк росіянами станом на зараз не взятий. Там тривають важкі бої”, — написав Коваленко.