Пожежі та руйнування: ворог атакував Краматорський район

Ворог, 27 липня, атакував Діброва і Лиман у Краматорському районі, внаслідок чого виникли пожежі. Рятувальники ліквідують наслідки.

Про це повідомляє Головне управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій (ДСНС) у Донецькій області.

Вчора пообіді ворог завдав удару по с. Діброва Краматорського району, внаслідок чого відбулося загоряння лісової підстилки на околиці села. Вогнеборці спільно зі співробітниками лісгоспу ліквідували загоряння на площі 3 га та не допустили розповсюдження вогню на значну площу.

В той же час ворог обстріляв околиці міста Лиман, внаслідок чого виникла пожежа лісової підстилки та приватних будинків. Рятувальники ліквідували загоряння будинків та локалізували лісову пожежу на загальній площі 15 га, загрози населеним пунктам не має.

Ворог не припинив тероризувати Лиман та вчора під вечір завдав удару по житловому сектору міста. До місця обстрілу виїхали рятувальники 69 державної пожежно-рятувальної частини. Вогнеборцям знадобилося близько 7 годин аби ліквідувати загоряння 4 житлових будинків та 8 господарчих споруд на загальній площі 550 кв. м.

Загалом протягом минулої доби рятувальники Донеччини ліквідували 25 пожеж на території області, 12 з яких виникли внаслідок обстрілів.