У Краматорську учні-олімпіадники та їх наставники отримали премії

Багато років поспіль у Краматорську, в межах реалізації програми розвитку освіти міста, грошовими преміями відзначають учнів, які зайняли призові місця у Всеукраїнських учнівських олімпіадах з навчальних предметів ІІІ та IV етапів, а також їх учителів.

Про це повідомляє Краматорська міська рада.

Таким чином, 45 учнів закладів загальної середньої освіти Краматорська — переможців ІІІ та IV етапів Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів у 2023-2024 навчальному році за І, ІІ, ІІІ місця, отримали по 5 тис. грн, 4 тис. грн., 3 тис. грн. відповідно.

Жоден із цих дітей не досяг би такого результату, якби поруч із ним не було мудрого наставника — учителя, який не тільки якісно подав матеріал, а й підготував дитину до випробувань олімпіадою. Тож 37 наставників-учителів закладів загальної середньої освіти, учні яких посіли призові місця у ІІІ та IV етапах Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів у 2023-2024 навчальному році, також нагородять разовими преміями по 5 тис. грн, 4 тис. грн., 3 тис. грн. відповідно до місця, яке посів учень на олімпіаді.

Загальний грошовий фонд виплат учням-переможцям олімпіад склав 169 тис. грн, а їх наставникам — 140 тис. грн.

Із повним переліком учнів та вчителів, відзначених преміями, можна ознайомитись на сайті за посиланням.