У Краматорську “Київ Дефендерс” передали нову партію допомоги: швидка допомога, автівки та медичні засоби для 9 підрозділів

13 липня у Краматорську громадська організація “Київ Дефендерс” знову продемонструвала свою непохитну підтримку українських військових, передавши карету швидкої допомоги, декілька автівок та додаткові засоби медичного забезпечення.

Ця допомога приїхала для 9 підрозділів, що сприятиме підвищенню рівня боєздатності та безпеки наших захисників на передовій.

Це вже не перша допомога від команди “Київ Дефендерс”.

Нагадаємо: У квітні Pro100Media повідомляло, що в рамках міжнародної підтримки благодійники з Німеччини, відомі як група “Ми тут – Wir sind hier”, разом із волонтерами громадської організації “Київ Дефендерс” передали карету швидкої допомоги та додаткові засоби медичного забезпечення військовим медикам окремої механізованої бригади Сил Збройних України.

За словами Іви Кошової автівки були куплені за донати українців та самих німців. Волонтерка давно співпрацює з військовими та благодійниками і намагається реагувати на запити і координувати роботу з військовими.

“Ми висловлюємо щиру подяку всім, хто долучається до підтримки наших захисників. Ваша допомога надихає та підтримує дух наших воїнів! Тільки згуртовавшись разом ми подолаємо ворога”, – говорить CEO громадської організації Іва Кошова.

Продовжуємо стежити за новинами та підтримувати наших героїв разом!