Шредер за 100 тисяч, кондиціонер та бортові авто – що нового закуплять на Донеччині 

Журналісти Pro100media продовжують моніторинг тендерів, які проводяться у Донецькій області. У матеріалі – підбірка цікавих тендерів останніх тижнів. 

ДБР закупить знищувач документів за 106 тисяч гривень 

Територіальне управління Державного бюро розслідувань, розташоване у Краматорську, оголосило тендер на придбання шредеру (знищувача документів), очікуваною вартістю 106 тисяч гривень. У вимогах до характеристик пристрою зазначено, що окрім паперу, він має знищувати також D/DVD диски, ID картки, SSD диски. 

Ситуаційний центр Краматорська придбав кондиціонер, вартістю 53,5 тисячі гривень 

Наприкінці червня комунальна установа «Ситуаційний центр Краматорська» провів закупівлю кондиціонеру, вартістю 53,5 тисячі гривень. Тендер було проведено за спрощеною процедурою, а переможцем визначено ФОПа з Краматорська. 

Додамо, що у описі до кондиціонеру такої моделі (COOPER&HUNTER CH-S24FTXF2-NG) зазначено, що прилад призначено для використання в приміщеннях з площею до 65 кв. м., компресор нового покоління забезпечить не тільки ефективне охолодження, але й економічне споживання енергії, а внутрішній блок оснащений вбудованим Wi-Fi модулем, що відкриває перед користувачем можливість віддаленого управління кондиціонером за допомогою смартфона або планшета з доступом до інтернету. 

Багаторівнева система фільтрації повітря CH 7-SKY Technology вловлює дрібні частинки, бактерії та алергени, створюючи здорову атмосферу в приміщенні. 

Донецька ОДА закупить папки для нагородження на 187 тисяч 

Донецька обласна державна адміністрація планує витратити 187 тисяч гривень на виготовлення папок «Подяка» та папок «Почесна грамота», призначених для нагородження та проведення протокольних заходів. 

Зазначається, що за таку суму буде виготовлено 700 штук папок «Подяка» та 300 штук «Почесних грамот».

Товар має бути виготовлений та доставлений до 20 вересня поточного року. 

Донецький регіональний центр поводження з відходами закупить 5 нових бортових авто 

Комунальне підприємство «Донецький регіональний центр поводження з відходами» планує витратити 31 мільйон гривень на придбання 5 бортових автомобілів з маніпулятором. Відповідний тендер днями було оголошено у системі Prozorro. 

У тендерній документації зазначається, що закупівля проводиться з метою здійснення дій, спрямованих на запобігання виникненню та ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій, для збору, транспортування побутових відходів, відходів, що утворились у зв’язку з пошкодженням будівель та споруд внаслідок бойових дій. 

Термін постачання авто наступний – одне авто до кінця липня, до кінця серпня ще 2 авто та ще 2 до кінця вересня поточного року.