Двічі вдарили в одне місце. Ракетний удар по Покровську: наслідки російської атаки

Щонайменше 18 цивільних об’єктів пошкоджені або зруйновані подвійним ракетним обстрілом у Покровську Донецької області. Опівдні РФ вдарила по місту ракетою, за пів години завдали удару вдруге — по тому ж району.

Про це повідомили у Facebook поліції Донеччини.

Які руйнування на місці обстрілу — репортаж Суспільне Донбас.

Фіксація наслідків масованої атаки триває. За даними Покровської міської військової адміністрації, один приватний будинок зруйнований.

“Російські терористи поцілили двома ракетами «Іскандер-М» в одну й ту саму локацію з різницею в пів години. Крім цивільних, поранень зазнали троє поліцейських, які прибули на допомогу людям одразу після першого удару”, — повідомили у поліції.

Приватні будинки поблизу з місцем влучання пошкоджені.

Також пошкоджені автівки.

Подвійний ракетний удар по Покровську 24 червня: що відомо про жертви

Кількість загиблих під час двох ударів РФ по місту Покровськ у Донецькій області збільшилась до п’яти, кількість поранених також зросла до 41.

Серед поранених чотири дитини: хлопчик 12 років, дівчата 9, 11 та 13 років. Поранені доставлені до клінічної лікарні інтенсивного лікування у Покровську, повідомив начальник Донецької ОВА Вадим Філашкін.

Як розказала кореспонденту Суспільне Донбас медична директорка лікарні зі стаціонарної роботи Покровської клінічної лікарні Вікторія Переяслова, у хірургічному відділенні перебувають 17 людей, один поранений у відділенні щелепно-лицьової хірургії, один в неврологічному відділенні.

Станом на 16:00, за її словами, одного пацієнта відправили до лікарні Дніпра, а одного з поранених неповнолітніх — у дитячу обласну лікарню.