Диван на колесах їде з Тернопільщини до Києва: винахідник зі Слов’янська збирає гроші для ЗСУ

Винахідник дивана на колесах Аркадій Фішман та його супутниця в мандрах Олена Дунець вирушили в благодійний тур, щоб зібрати гроші на потреби ЗСУ. Диван-тур розпочали із Заліщиків на Тернопільщині, куди чоловік переїхав зі Слов’янська.

Про це повідомляє Суспільне.

Маршрут проходитиме через Тернопіль, Вінницю, Хмельницький, Житомир і завершиться у Києві. Загалом маршрут матиме протяжність 650 кілометрів, — розповідає Аркадій Фішман.

Диван на колесах їде з Тернопільщини до Києва. Фото: Олена Дунець

Чоловік каже, під час поїздки жителі міст та сіл матимуть змогу сфотографуватися на дивані й підтримати збір донатом. За ці гроші планують закупити засоби тактичної медицини, металошукачі, евакуаційні та розмінувальні платформи для потреб ЗСУ.

“В дорозі зустрічаємо багато людей, які допомагають донатами, годують, пускають до своїх домівок переночувати. Траплялися і неприємності: пробили колесо, перегоріла плата для заряду телефонів, але з хорошим настроєм рухаємось вперед. Від початку благодійного туру, який стартував учора, зібрали 25 тисяч гривень”, — розповіла Олена Дунець.

Фінішує диван-тур 6 липня у Києві. Тут відбудеться благодійний концерт за участю українських виконавців, яким завершиться благодійний збір, — каже Олена Дунець.