пожежа

Минулої доби на Донеччині сталось 10 пожеж: що відомо

Протягом минулої доби рятувальники Донеччини залучались до ліквідації 10 пожеж на території області, 2 з яких виникли внаслідок ворожих обстрілів.

Про це повідомляє Головне управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій (ДСНС) у Донецькій області.

Сьогодні опівночі внаслідок обстрілу м. Костянтинівка Краматорського району виникла пожежа на території одного з підприємств міста. До місця події виїхали рятувальники 16 державного пожежно-рятувального загону. По прибуттю було встановлено, що відбувається горіння покрівлі та перекриття будівлі. Рятувальники локалізували загоряння на площі 300 кв. м. Ліквідація триває.

Сьогодні вдосвіта рятувальники 16 державного пожежно-рятувального загону отримали виклик про пожежу двоповерхової житлової будівлі, яка виникла внаслідок обстрілу. Надзвичайники на місці події встановили, що відбувається горіння покрівлі та сухої трави поблизу будівлі. Вогнеборці ліквідували загоряння покрівлі на площі 40 кв. м та сухої трави на площі 100 кв. м.

Вчора о 17:46 рятувальники 31 державної пожежно-рятувальної частини прибули на виклик про пожежу очерету на відкритій території в смт Шабельківка Краматорського району. О 18:21 надзвичайники ліквідували загоряння очерету на площі 1 га.

Також минулої доби рятувальники ліквідували чотири пожежі в природних екосистемах та на відкритій території. Вогнем знищено понад 4 га сухої трави.