Поліція евакуювала літню жінку з внуками з прифронтової Костянтинівки

Поліція евакуювала літню жінку з внуками з прифронтової Костянтинівки

Літня жінка із двома внуками мешкали на території Іллінівської громади, яка час від часу потерпає від ворожих обстрілів. Ювенальні поліцейські організували їх виїзд до Київа, де є всі умови для безпечного проживання дітей та дорослих.

Про це повідомляє Краматорське районне управління поліції Донецької області.

Прохання про евакуацію надійшло ювенальним поліцейським під час спільних заходів зі службою у справах дітей Іллінівської сільської ради. Через регулярні обстріли села виїхати до більш безпечного місця вирішила 68-річна жінка, яка самотужки виховує двох онучок віком 12 та 14 років.

Інспектори з ювенальної превенції зв’язались з організацією “Save Ukraine”, що допомагає в евакуації населення з дітьми, та організували проживання родини в сімейному центрі м. Київ. У зазначений час правоохоронці на броньованому автомобілі забрали бабусю з будинку дівчинками та доставили їх до евакуаційного потягу.

За необхідності евакуації мешканцям Костянтинівської та Іллінівської територіальних громад слід звертались до Відділу поліції №2 (Костянтинівка) Краматорського РУП Донецької області:

  • (095) 810-74-00 (чергова частина)
  • (095) 407-60-16 (ювенальна превенція)
  • 102 (кол-центр поліції регіону).