"Збиралась евакуюватись до Києва". У Краматорську загинула викладачка Людмила Кравченко

“Збиралась евакуюватись до Києва”. У Краматорську загинула викладачка Людмила Кравченко

Людмила Кравченко, яка загинула від ракетного удару по Краматорську, працювала методисткою у Навчально-методичному центрі професійної освіти у Донецькій області. У неї залишилась 17-річна донька.

Про це Суспільне Донбас розказав директор Навчально-методичного центру професійної освіти у Донецькій області Едуард Гончаров.

За його словами, Людмила Кравченко у навчально-методичному центрі працювала з 2017 року методистом у кабінеті загальної освітньої підготовки. А до того вона викладала у Краматорському вищому професійному торгово-кулінарному училищі.

“Працювала дуже гарно, якісно, постійно навчалась, була авторитетним методистом для багатьох педагогів. Її дуже люблять і поважають і наш колектив і багато педагогів інших закладів професійної освіти”, — розказав директор Центру.

Як розказав Гончаров, їх заклад евакуювався з Краматорська у квітні 2022 року. У місті через родинні обставини залишились лише дві співробітниці, серед яких була загибла Людмила Кравченко. У своїх останніх розмовах жінка говорила про плани евакуюватись до Києва.

“У Людмили залишилась 17-річна донька, яку вона буквально два тижні назад відвезла до Києва. Вона казала, що найближчим часом збирається переїжджати в Київ. На жаль, вона не встигла виїхати, хотіла вирішити спочатку родинні справи, а потім вже їхати до доньки в Київ”, — розказав Едуард Гончаров.

Він також додав, що колектив навчального закладу збирає допомогу для родини загиблої колеги.

Разом з Людмилою Кравченко під час ракетного удару загинув її син-юнак та її мама.