Мешканка Краматорська знайшла роботу у соціальній сфері завдяки центру зайнятості

В серпні 2023 року до фахівців Краматорського міського центру зайнятості за допомогою у пошуку роботи звернулась Кутирьова Катерина. Жінка мала великий досвід роботи в державних установах на керівних посадах та мріяла знайти роботу в соціальній сфері.

Про це повідомляє Краматорський міський центр зайнятості.

Ще з початку спілкування Катерина повідомила своєму кар’єрному раднику, що має обмеження до праці у зв’язку з інвалідністю, але має велике бажання працювати та бути корисною суспільству. Фахівцем було запропоновано скористатись послугою кейс-менеджменту. Безробітна зацікавилась цією пропозицією.

З Катериною було складено індивідуальний план працевлаштування, в якому фахівцем проведено оцінку ситуації та потреб жінки, а також розроблено комплекс заходів для скорішого її працевлаштування. За допомогою спеціалістів служби зайнятості Катерина склала резюме, з яким відвідувала підприємства за вакансіями, що їй рекомендувались, та активно приймала участь у тренінгах, онлайн-семінарах, міні-ярмарках вакансій та суспільно-корисних роботах.

Завдяки індивідуальному підходу та враховуючи побажання пошукача, жінці було запропоновано вакансію керівника структурного підрозділу – головний спеціаліст в Головному управлінні пенсійного фонду України в Донецькій області. Ця робота для жінки цікава та знайома, тому вона успішно пройшла співбесіду. В січні 2024 року Катерина була працевлаштована на омріяну роботу.