“КВП «КРАМАТОРСЬКИЙ ВОДОКАНАЛ» Попереджає: Неоплата послуг може призвести до судового позову”

КВП “КРАМАТОРСЬКИЙ ВОДОКАНАЛ” повідомляє споживачам, що станом на 1 січня 2024 року накопичилася заборгованість на суму 8 202 621,1 тис. грн за надані послуги з централізованого водопостачання та водовідведення. Підприємство наголошує на необхідності своєчасної оплати комунальних послуг, оскільки невиконання цього зобов’язання може призвести до подачі судового позову.

У випадках, коли споживач має накопичену заборгованість та не реагує на повідомлення та заклики щодо сплати боргу, не укладає договір реструктуризації та не звертається за субсидією на оплату житлово-комунальних послуг, КВП “КРАМАТОРСЬКИЙ ВОДОКАНАЛ” буде віддавати справу до суду.

Судовий процес буде проводитися в “спрощеному” порядку шляхом видачі судового наказу без виклику сторін, згідно з Цивільним процесуальним кодексом України. У разі позитивного рішення суду, підприємство проведе стягнення боргу в примусовому порядку, включаючи арешт коштів на рахунках боржника і можливість арешту його рухомого та нерухомого майна.

КВП “КРАМАТОРСЬКИЙ ВОДОКАНАЛ” активно працює над стягненням заборгованості в судовому порядку, подавши вже 300 заяв на видачу судових наказів на загальну суму 6664,9 тис. грн у період з жовтня по грудень 2023 року. У січні поточного року також подано 80 заяв.

Підприємство закликає всіх споживачів, які мають заборгованість за комунальні послуги, не відкладати регулювання цього питання та вчасно сплачувати за надані послуги, щоб уникнути судового позову. КВП “КРАМАТОРСЬКИЙ ВОДОКАНАЛ” завжди готове надавати допомогу і сприяти споживачам у вирішенні цих питань для спільної перемоги. Разом до Перемоги!