центр зайнятості

Фахівці Краматорського центру зайнятості здійснюють індивідуальний супровід грантовиків

Фахівці Краматорського міського центру зайнятості постійно інформують підприємства та підприємців про фінансову підтримку від держави. Однією з таких є грантова програма «Власна справа», яка спрямована на розвиток та допомогу бізнесу.

Про це повідомляє Краматорський міський центр зайнятості.

Краматорські роботодавці також долучаються до участі та подають заяви на отримання гранту. На всіх етапах консультанти роботодавців тримають зв’язок з грантовиками та надають консультації.

23 січня консультант роботодавця Ірина Ликова зустрілась з одним із переможців грантової програми – директором Фермерського господарства «АРСАДІН» Максимом Лукашевським для обговорення подальших дій. Підприємство отримало грант на придбання обладнання для системи капельного зрошення саду горіхів фундука, яке дуже потрібно для підтримки та розвитку справи. Зараз Максим Лукашевський переходить до наступних етапів, а саме: закупки обладнання, пошуку необхідних працівників. Під час зустрічі консультант роботодавця з’ясувала, на які посади необхідні робітники та вимоги до кандидатів. У ході спілкування також фахівець нагадала про компенсації для роботодавців за працевлаштування зареєстрованих безробітних.

Наприкінці зустрічі узгодили індивідуальний план взаємодії. Співпраця з роботодавцем триває.