Вадим Філашкін

Вадим Філашкін призначений головою Донецької обласної державної адміністрації

Вадим Філашкін призначений головою Донецької обласної державної адміністрації. Відповідний указ №857/2023 від 27 грудня підписав Президент України Володимир Зеленський.

Про це повідомляє Управління фізичної культури та спорту ДонОДА.

Філашкін працював на посаді заступника голови Донецької обласної державної адміністрації з лютого 2019 року. До цього він був заступником Головного управління Національної поліції в Донецькій області.

Спортивна спільнота Донеччини знає і шанує Вадима Сергійовича як людину, яка самовідданим служінням обраній справі здобула високе визнання й авторитет. Це стосується і розбудови інфраструктури, і величезної підтримки спортсменам та тренерам, і особистих зусиль, спрямованих на гуманітарну допомогу населенню регіону та зміцнення обороноздатності Донецької області в рамках війни, розв’язаної російськими окупантами.

Бажаємо Вадиму Сергійовичу на новій посаді надійної та потужної підтримки команди однодумців, стійкості духу, витримки та управлінської мудрості, ефективних рішень і яскравих звершень!

Нехай безмежні наснага, енергія, фізичний гарт, тепло сердець рідних і близьких будуть запорукою успішної реалізації всіх задумів і планів на благо Донецької області та України!