Жителі Краматорська скаржаться на несправність світлофора

Жителька Краматорська поскаржилась у соцмержах, що втомилась переходити дорогу і боятися за своє життя, бо потік машин великий, а світлофор часто не працює. Мова йде про світлофор по вулиці Дружби, біля дитячої поліклініки.

«Можу сказати, шо не працює частіше, ніж працює. Це роками коїться. Може не працювати по декілька днів, і до трьох. Думаю, служба про це знає. Чому оперативно не реагує – не знаю. В мене немає часу, постійно звертатися до них», – розповіла журналістам «PRO100MEDIA» Марина, жителька Краматорська.

Як повідомив редакції «PRO100MEDIA» Андрій Безсонний, заступник міського голови: заміні підлягають 85 дорожніх та 30 пішохідних лампових світлофорів на 14 світлофорних об’єктах. До кінця цього року їх замінять.

Стосовно світлофора по вулиці Дружби, він у найближчі місяці буде переобладнаний.

«Переобладнання світлофорного об’єкту по вул. Дружби в районі дитячої лікарні з використанням викличного табло, за допомогою якого пішохід зможе перемикати світлофори для переходу через дорогу – заплановано на січень 2024року», – розповів Андрій Безсонний, заступник міського голови.

Якщо світлофор не працює, телефонуйте за номером: 099 – 099 – 15 – 05 або 15-05