культурна сфера Краматорська

Як розвивається культура у Краматорську

Начальник міської військової адміністрації та керівництво управління з гуманітарних питань провели спільну нараду за участі керівників художніх та мистецьких шкіл, бібліотек, музеїв тощо.

Про це повідомляє Краматорська міська рада.

“Зовсім нещодавно Краматорськ відзначив своє 155-річчя. Дуже шкода, що в нинішніх умовах ми не змогли яскраво відсвяткувати цю дату, зовсім поруч — фронт, точаться бої. Але навіть попри це у Краматорську відбулось чимало онлайн-заходів, вийшли чудові ролики-привітання до свята. Також святкові та меморіальні заходи відбулись з нагоди Дня захисників і захисниць України. Дякую кожному і кожній, хто доклав своїх зусиль до відзначення усіх цих свят”, – наголосив Олександр Гончаренко.

Подяками начальника міської військової адміністрації з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек 30 вересня відзначено Марину Щукіну — завідувача бібліотеки-філії №17, Наталію Білик — провідного бібліотекаря Дитячої центральної бібліотеки, Тетяну Кириленко — заступника директора з основної діяльності Центральної міської публічної бібліотеки, а з нагоди Дня працівників освіти Любов Жердєву та Ольгу Паршину — представників “Мистецької Школи №1”, Наталію Попову — викладача “Художньої школи”, Ганну Главчеву з “Мистецької школи №2” та Артура Новікова — викладача “Мистецької школи №3” який зараз, до речі, перебуває на військовій службі та наближає Перемогу України.

Нагадаємо, 28 вересня працівники Центральної міської публічної бібліотеки Краматорська взяли участь у ІІ Міжрегіональному форумі, організованому для бібліотечних фахівців Донецької області.