Краматорський водоканал продовжує контролювати якість стічних вод

Хіміко-бактеріологічна лабораторія очисних споруд КВП « КРАМАТОРСЬКИЙ ВОДОКАНАЛ» аналізує якість стічних вод, які надходять на очисні споруди та якість очищених стічних вод, що скидаються в річку Казенний Торець за 28 хімічними показниками, та за 4 мікробіологічними.

Про це повідомляє КВП “Краматорський водоканал”.

Лабораторія також контролює якість стічних вод закладів громадського харчування, торгівлі та інших підприємств міста, які продовжують або відновили свою роботу. З початку року вже були відібрані проби стічних вод в усіх працюючих підприємствах для визначення відповідності до норм, зазначених в «Правилах приймання стічних вод». Під час досліджень у деяких підприємствах фіксувалися відхилення від норм.

  • Нагадаємо, Краматорський водоканал отримав гуманітарну допомогу – 2 генератора та занурювальний насос. Отримане обладнання буде використовуватися для насосних станції по воді та каналізаційних насосних станцій. В умовах нестабільного електропостачання генератори забезпечить безперебійну роботу насосних станцій, сприятимуть стабільному водопостачанню та водовідведенню. Занурювальний насос буде використовуватися для відкачування стічних вод, що сприятиме уникненню надзвичайних ситуацій з витоком стічних вод та забрудненням грунту.