У Краматорському районі протягом минулої доби сталося 3 пожежі

О 22 годині 44 хвилини надійшов виклик про пожежу житлового будинку в смт Ярова Краматорського району. Майже дві години знадобилось рятувальникам аби ліквідувати пожежу на загальній площі 80 м².

Майже опівночі до Служби порятунку надійшов виклик про пожежу у гаражі в м. Миколаївка Краматорського району. По прибуттю було встановлено, що відбувається горіння дерев‘яних дверей гаражу та автомобіля. Пожежу було ліквідовано на площі 6 м² та 2 м².

Фото: Головне управління ДСНС України у Донецькій області

Зранку 27 квітня до Головного управління надійшло повідомлення про пожежу в господарчій споруді у м. Дружківка. По прибуттю рятувальники встановили, що відбувалося горіння обшивки стін майстерні. Через 30 хвилин пожежу було ліквідовано на загальній площі 3 м².

Протягом минулої доби рятувальники Донеччини ліквідували 6 пожеж на території області, 2 з яких сталися внаслідок обстрілів. Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Донецькій області.

Фото: Головне управління ДСНС України у Донецькій області
  • 25 квітня вдень надійшов виклик про пожежу у господарчій споруді в смт Нью-Йорк Бахмутського району. На місце події виїхали рятувальники 61 державної пожежно-рятувальної частини. По прибуттю було встановлено, що внаслідок артилерійського обстрілу відбувалося горіння речей колишнього використання. Вже за 10 хвилин рятувальники ліквідували пожежу на загальній площі 2 м².
  • Ввечері рятувальники Костянтинівського гарнізону виїхали на пожежу, яка виникла у житловому багатоквартирному будинку. По прибуттю було встановлено, що горіла невідома горюча рідина на площі 2 м². Рятувальники ліквідували пожежу вже через 8 хвилин.

❗️ У всіх випадках інформація про загиблих та постраждалих не надходила.