Фахівці Краматорського центру зайнятості залучають до суспільно корисних робіт

Фахівці Краматорського міського центру зайнятості активно співпрацюють з міською радою та роботодавцями в організації суспільно корисних робіт. Дані роботи проводяться у межах урядової ініціативи “Армія відновлення” задля вирішення низки актуальних питань життєдіяльності громади в період воєнного стану.

Про це повідомляє Краматорський міський центр зайнятості.

Фото: Краматорський міський центр зайнятості

До суспільно корисних робіт можуть долучитися всі охочі, ставши на облік до центру зайнятості. Участь у таких роботах є корисною не тільки для міста, а й для самих безробітних. Адже під час суспільно корисних робіт учасники отримують всі соціальні гарантії трудового законодавства, заробітну плату, а також цей період зараховується до страхового стажу.

Так, за квітень фахівці центру зайнятості вже долучили до виконання робіт понад 60 безробітних осіб та 6 роботодавців, до складу яких входять комунальні підприємства та лікарні нашого міста. Упевнені, що тільки завдяки об’єднанню зусиль всіх небайдужих на трудовому фронті ми впораємося з негараздами та зробимо свій внесок в наближення Перемоги.

Читайте також: