Краматорський міський центр зайнятості співпрацює з військово-цивільною адміністрацією, щодо зайнятості мешканців міста

Співпраця Краматорського міського центру зайнятості з військово-цивільною адміністрацією, місцевими органами влади та самоврядування базується на партнерських відносинах та є одним із пріоритетних напрямів на шляху досягнення спільних цілей щодо зайнятості мешканців Краматорської громади. Про це повідомляє Краматорський міський центр зайнятості.

Спільно доводиться вирішувати низку важливих питань, які стосуються подолання безробіття, створення нових робочих місць, оформлення легальних трудових відносин, розвитку малого та середнього підприємництва в місцевості, можливостей залучення мешканців громад до громадських та суспільно-корисних робіт соціальної спрямованості щодо вирішення першочергових соціальних проблем громади з ліквідації наслідків збройної агресії російської федерації проти України.

13 квітня відбулася онлайн зустріч директора центру зайнятості Березюк Інни з начальником Краматорської міської військової адміністрації Краматорського району Донецької області Гончаренком Олександром. У ході бесіди обговорили низку питань щодо ролі служби зайнятості в економічному розвитку міської територіальної громади та шляхи співпраці. Інна Березюк зазначила, що служба зайнятості є інструментом влади в реалізації державної політики зайнятості в регіоні.

Приділили особливу увагу активним програмам фінансової підтримки для малого та середнього бізнесу, що пропонує Державна служба зайнятості, які покликані допомогти у вирішенні питань збільшення рівня зайнятості, працевлаштування населення міста, в тому числі ВПО, збереження робочих місць для соціально вразливих категорій населення.

За результатами робочої зустрічі вирішили консолідувати спільні зусилля на вирішення першочергових проблем громади.