Краматорський міський центр зайнятості організував онлайн-клуб для зареєстрованих безробітних «Формула успіху»

З метою формування позитивної мотивації до пошуку роботи 12 квітня фахівчиня з профорієнтації Краматорського міського центру зайнятості організувала онлайн-клуб для зареєстрованих безробітних “ Формула успіху”. Про це повідомляє Краматорський міський центр зайнятості.

Одне з головних завдань клубу – допомогти учасникам розібратись у собі, усвідомити справжні цілі і бажання, побачити свої сильні і слабкі сторони, знайти власний шлях у житті.

В процесі заходу спеціалістка ознайомила учасників з моделями ефективної комунікації, прикладами ефективного діалогу та поширеними помилками його проведення. Також безробітні мали можливість проаналізували поняття довіри в комунікації – як вона виникає, що потрібно для її встановлення і підтримки.

Присутні активно брали участь у дискусіях, індивідуальній роботі та самодіагностиці за допомогою методик: «Чи уважний ви співрозмовник?».

За допомогою вправ учасники мали можливість оцінити свої позитивні професійні риси, охарактеризувати ті труднощі, які вони бачать на шляху свого працевлаштування та способи їх подолання, виявити ті основні потреби особистості у працевлаштуванні з метою ефективної їх корекції, виявити причини труднощів, які стоять на шляху до працевлаштування тощо.

Подібні заходи допоможуть безробітним бути впевненішими і наполегливішими у пошуках бажаної роботи, що в майбутньому призведе до професійних успіхів.