Павло Кириленко провів нараду щодо забезпечення населення водопостачанням та електроенергією

Активні бойові дії та обстріли критичної інфраструктури, які регулярно здійснює російська окупаційна армія, буквально щодня ставлять перед енергетиками, постачальниками води та комунальниками все нові виклики. Електропостачання та забезпечення водою – одні з найважливіших та найгостріших питань для Донеччини.

Павло Кириленко провів нараду щодо забезпечення населення водопостачанням та електроенергію.

Нарада відбулася за участі заступника керівника Офісу Президента України Кулеба Олексій , з керівниками НЕК “Укренерго”, ДТЕК Донецькі електромережі, КП “Компанія “Вода Донбасу”, департаментів обласної адміністрації.

Було обговорено найгостріші питання забезпечення водою й електрикою прифронтових населених пунктів; відновлення пошкоджених мереж; пошуку механізму компенсації втрат, які несуть компанії внаслідок бойових дій.

“Навіть у надскладних умовах масштабної війни, яку веде проти нас росія, абсолютна більшість населення, яка живе на контрольованій українською владою частині Донеччини, забезпечена необхідними умовами для життя. Цей фронт – енергетичний та комунальний – теж вкрай важливий. І я вдячний кожному, хто гідно його тримає”,- зазначив Павло Кириленко.