Комунальники та поліція долучились до ліквідації наслідків негоди в Краматорську

В Краматорську комунальники та поліція долучились до ліквідації наслідків негоди.

Як зауважили в Краматорскій міській раді, чимала кількість дерев, що впали через налипання мокрого снігу, спричинили обрив мереж електропередач та звʼязку.

КП «Міськсвітло» також долучились до усунення наслідків лиха, яке наробила у Краматорську негода.

«Маємо 24 повідомлення про пошкодження мереж освітлення міста і їх кількість продовжує збільшуватись. Над усуненням наслідків негоди працює дві посилені працівниками бригади. Дякуємо містянам за інформацію про пошкодження та сподіваємось на порозуміння на час усунення негараздів», – наголошують комунальники.

КП «КТТУ» працює над відновленням пошкоджених негодою контактних мереж.

Не дивлячись на значний обсяг снігу, що випав всього за одну ніч — громадський транспорт у Краматорську працює.

Над ліквідацією наслідків негоди працює також міське КП «ДРУАС».

Розчищення доріг і тротуарів, зупинок громадського транспорту та пішохідних переходів від снігу, забезпечення проїзду до приміських селищ, ліквідація завалів дерев — лише мала частина того, чим сьогодні зайняті ДРУАСівці.

Краматорське КАТП-052810 допомагає колегам по комунальному фронту з ліквідацією наслідків лиха, що приніс нам нічний снігопад.

Заявки щодо аварійних ситуацій в сфері ЖКГ приймає контакт центр за номером 099-099-1505.

Поліцейські також допомагали краматорцям вибратись із снігових заметів

«Негода наробила лиха у наших містах: комунальникам додала роботи, а містянам — незручностей.Чимало автомобілів застрягли на дорогах і без сторонньої допомоги не змогли вибратися зі снігової пастки.Тож патрульні поліцейські не знаходяться осторонь та допомагають кермувальникам. Друзі, закликаємо вас враховувати погодні умови та без нагальної потреби не сідати за кермо! Якщо знадобиться допомога — негайно телефонуйте на лінію 102», – наголошують поліцейські.