У Краматорську на подвір’ї апеляційного адміністративного суду виявили вибуховий пристрій

Вибуховий пристрій знайдено у Краматорську на подвір’ї Першого апеляційного адміністративного суду, юрисдикція якого охоплює Донецьку та Луганську області.

Про це повідомляє ГолосУкраїни.

Співробітники Служби судової охорони, які виявили вибухівку при обстеженні прилеглої території, миттєво відреагували на небезпечну знахідку. Вони одразу ж повідомили про знайдений пристрій у чергову частину та у відповідні органи для знешкодження загрози на об’єкті.

У Територіальному управлінні Служби судової охорони у Донецькій області звернулися до громадян із попередженням стосовно небезпечних знахідок та безпеки поводження з ними.

«У жодному разі не чіпайте підозрілі знахідки та одразу повідомляйте рятувальників і поліцейських, щоб не ставити під загрозу своє життя та оточуючих, — зазначили у відомстві. Обов’язково попередьте дітей про правила поводження з вибухонебезпечними предметами.

Якщо ви знайшли такий пристрій, то заборонено: наближатися до предмета; пересувати його або брати до рук; розряджати, кидати, бити по ньому; розпалювати поряд багаття або кидати до нього предмет; приносити предмет додому. Будьте обережні, бережіть своє життя та здоров’я!»