Штучний інтелект привітав краматорчанок з 8 березня, порекомендував найкращий комплімент і запропонував рецепт смачного торта

Штучний інтелект ChatGPT тепер доступний в Україні. Про це повідомив міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.  

ChatGPT зараз доступний в Україні. Команда Mіndigiti довго працювала над цим рішенням — офиційні листи, двінки и зустрічі з керівництвом.  
Нарешти нам вдалося виправити несправедливість. Україну вилучили з переліку країн, де заблокировано ChatGPT. Програма не працюватиме лише на тимчасово окупованих росією територіях. Щоб вороги не використовували її для антиукраїнської пропаганди. Адже ChatGPT добре володє украинскою, на відміну від росіян. Дякую компанії OpenAI за правильне та цілком логічне рішення. Країна, яка бореться за свободу та прогрес, точно має право на доступ до революційних технологій. Вдячний кожному, хто допомагав, особливо Тимофію Милованову”, – написав Михайло Федоров у Телеграм. 

Що таке ChatGp

ChatGpt — це чат-бот зі штучним інтелектом, прототип якого випустили в листопаді 2022 року. Він може працювати з текстом, програмним кодом, формулами та числами — генерувати все, що йому зададуть. Тобто це наче віртуальний помічник, якого ви можете попросити, наприклад, дати відповідь на запитання або розповісти про те, що вас цікавить. Джерелом даних є підручники, веб-сайти та різні статті, які він використовує для моделювання власної мови для реагування на людську взаємодію. 

Pro100media вирішив поспілкуватися з штучним інтелектом. Щоб це зробити, потрібно зареєструватися. Це легко і займає декілька хвилин. Вам потрібно перейти за посиланням, а потім будуть запропоновані варіанти реєстрації.  

Як пройти реєстрацію

Можна створити новий обліковий запис, можна увійти за допомогою Google. 

Введіть адресу електронної пошти в ChatGPT; 

Встановіть пароль в ChatGPT; 

Після цього перейдіть до своєї електронної скриньки, щоб підтвердити та активувати його; 

Потім виберіть країну та введіть свій номер телефону; 

Після цього введіть код, надісланий вам на номер телефону або мобільний телефон, щоб підтвердити його; 

Підтвердивши свій номер телефону в чаті GPT, увійдіть у чат-бот і почніть ним користуватися. 

Ми попросили ChatGPT висловити побажання краматорчанкам до 8 березня, порекомендувати найкращий комплімент та ін. І надати рецепт смачного торта. 

Творці штучного інтелекту попереджають, про обмежені знання ChatGPT після 2021 року.  

Відповіді ChatGPT 

Привітання з 8 березня 
 
Вітаю зі святом весни – 8 березня! Нехай цей день будет для вас радісним. Кохання та наснаги. Нехай він принесе вам багато посмішок і тепла, а наступний день буде сповнений добра та щастя. Бажаю вам міцного здоровя, краси, успіхів у всіх починаннях і ,звічайно ж, безмежної любові! З повагою, ChatGPT. 

Найкращий комплімент для жінок  

Найкращий комплімент для жінки залежить від її особистості та ситуації. Проте загалом жінки часто цінують компліменти, які підкреслюють їхню індивідуальність, таланти чи красу. Наприклад, дуже красиві компліменти про зовнішність.  

Наприклад, “Ти дуже красива”, “Твої очі такі яскраві і я просто не можу відвести від них погляд”. Або ви можете сказати щось на кшталт “Я отримую високу стійкість характеру і пишаюсь тим, як ти справляєшся з труднощами”.  

Також важливо, щоб комплімент був щирим і не звучав фальшиво чи нав’язливо. Зрештою, найкращий комплімент для жінки – це той, який робить її щасливою і показує, що ви цінуєте її як особистість. 

Як чоловіку освідчитися в коханні своїй обраниці 

Зізнатися в коханні може бути проявом і нервовим моментом, але існує кілька порад, які роблять це ефективнішим і менш страшним.  

Виберіть потрібний час та місце. Виберіть момент, коли ви і ваш партнер будете вільні від усіх справ та турбот і зосередитеся на іншому іншому.  

Також виберіть місце, де ви почуватиметеся комфортно і не оточуватиметеся. Будьте щирими та відвертими. Говоріть правду і висловлюйте свої почуття чітко та ясно. Не ховайте свої почуття за загальні фрази чи натяки. Будьте чесними та прямолінійними. Підготуйтеся заздалегідь.  

Напишіть лист або нотатки про те, що ви хочете сказати, щоб ви могли досліджувати свої думки та почуття. Це також допоможе вам залишатися на шляху та не пропустити нічого важливого. Будьте готові до будь-якої відповіді.  

Рецепт смачного торту від ChatGPT 

Звичайно, я радий допомогти з рецептом смачного торту! Ось рецепт на класичний шоколадний торт! 

Інгредієнти: 2 чашки білого цукру, 1 і 3/4 чашки борошна, 3/4 чашки какао-порошку, 1/2  чайної ложки соди або 1 чайна ложка порошку для випічки, 2 яйця, 1 чашка молока, 1/2 чашки рослинної олії, 2 чайні ложки ванільного екстракту,1 чашка киплячої води.  

Інструкції 

Попередньо нагрійте духовку до 350 градусів Фаренгейта (175 градусів Цельсія) та підготуйте круглу форму для випічки. У великій мисці змішайте білий цукор, борошно, какао-порошок, соду, порошок для випічки та сіль.  

Додайте яйця, молоко, рослинну олію та ванільний екстракт до сухих інгредієнтів та збийте на середній швидкості протягом 2 хвилин.  

Додаємо киплячу воду та добре змішуємо, доки тісто не стане рідким.  

Вилейте тісто в підготовлену форму та печіть протягом 30-35 хвилин, або доки дерев’яна шпажка, вставлена в середину торту, не вийде сухою.  

Охолодіть торт на решітці, а потім можна прикрасити його за своїм смаком, наприклад, глазур’ю або взбитим кремом. Смачного! 

Що приготувати на свято

На святковий вечір можна приготувати різноманітні страви, за урахуванням ваших смачних зручностей та традицій вашої країни.

Ось кілька ідей:

Різноманітні закуски, начинки, сирні тарти, хумус із песто, м’ясні кульки, копчений лосось з легким підсолодженим хлібом.

Салати зі свіжих овочів та фруктів, такі як салат з грушами та горішками, грецький салат з оливками.

Взагалі, спілкуватися з штучним інтелектом дуже цікаво. Великий плюс в тому, що можна отримати потрібну інформацію за декілька хвилин. Наприклад, ми також поцікавилися, як заробити гроші, як розповісти про пори року дитині, попросили написати сценарій дитячого свята та ін.

Як заробити гроші  

Існує безліч способів заробити гроші, але вибір конкретного способу залежить від вашої освіти, навичок, здібностей, інтересів та можливостей.

Ось кілька загальних ідей, які можуть допомогти вам заробити гроші.

Робота: знайдіть повну або часткову роботу, відповідну вашій освіті, навичкам та досвіду.

Фріланс: знайдіть роботу, яку ви можете виконувати з дому, наприклад, писати статті, редагувати відео, проектувати графіку або програмувати.

Продаж власних товарів: дізнатися способи виготовлення власних товарів, наприклад, ручні вироби, картини, ювелірні вироби, та продавати их в інтернеті або інших місцях. 

Ну і ще ми поцікавилися, про що мріє штучний інтелект.

Про що мріє  ChatGPT

Як штучний інтелект, я не мрію у звичайному розумінні цього слова. Я програма, створена для відповіді на запитання та виконання завдань, які мені видають користувачі. Я не маю особистих бажань чи мрій, але я розроблений, щоб допомогти людям вирішити їхнє завдання та дати інформацію, яку вони шукають. 

Тож користуйтеся та дізнавайтеся про те, що вас цікавить!