Молодь Краматорська запрошують долучитися до молодіжного обміну у Польщі

Запрошується молодь віком від 17 до 23 років до участі в молодіжному обміні про попередження радикалізму та розвиток критичного мислення, який відбудеться в Бешковіце поблизу Гданську, який відбудеться між 24 червня та 5 липня 2023 року. Про це повідомляє Prostir.

Фото: Prostir

Тема молодіжного обміну зосереджена на різних соціальних питаннях, які впливають на молодь, таких як культурні відмінності, мовні бар’єри та спільна солідарність. Учасники/учасниці молодіжного обміну матимуть можливість більше дізнатися про різні культури, традиції та звичаї різних країн-учасниць.

“Ще одна тема, яку ми хочемо підняти під час проекту, – це тема сучасного радикалізму в соціальних мережах, яка дуже торкнулася молоді. Розвиток критичного мислення дуже важливий для молодих людей, на яких легко вплинути”,- йдеться в повідомленні.

Через участь у різних дискусіях, інтерактивних семінарах та вправах з командотворення, учасники/учасниці розвинуть навички критичного мислення, а також навчаться цінувати різні точки зору та думки.

Мета молодіжного обміну полягає в тому, щоб створити позитивний досвід для всіх учасників/учасниць, допомагаючи їм краще орієнтуватися в складному та глобалізованому світі, в якому ми живемо.

Приймаюча організація забезпечує житло, харчування та компенсує витрати на доїзд до місця проведення.

Вимоги до потенційних учасників/учасниць:

  • 17-23 років;
  • достатній рівень англійської мови для ведення розмов про життя-буття (можливо з гугл-перекладачем);
  • біометричний закордонний паспорт;
  • готовність брати участь в підготовці обміну та написати відгук після нього;
  • можливість оплатити внесок учасника/учасниці в розмірі 20 євро.

Якщо вам здається, що ця історія для вас, то поспішайте заповнювати анкету англійською мовою до 25 квітня 2023 (включно) – https://forms.gle/L6eZvBPQMQmmrvVv5

Відправляюча організація – ГО Кременчуцький інформаційно-просвітницький центр “Європейський клуб”. У разі виникнення питань– пишіть на мейл olenkoglazkova@gmail.com